CERADE

KLASIČNE CERADE BOČNO KLIZNE ADA SLIDER CERADE ZA KIPER CERADE

Ovi tipovi cerada su još uvijek najzastupljeniji na svim tipovima vozila, a izrađuju se prema zahtjevu klijenata. Klasične ili carinske izvedbe ovih cerada omogućuju lako i brzo manipuliranje kod utovara i istovara a izrađuju se od PVC platna 680 g/m2 s certifikatom dvoslojno lakirane s visokim sjajem.

Cerade za kamione s bočnim klizanjem za brzo otvaranje i zatvaranje. Cerada je trodijelna a krov je pomični ili fiksni. Mogućnost izrade od PVC platna 680 g/m2 ili 900 g/m2 s certifikatom dvoslojno lakirane s visokim sjajem.

Galerija slika

Ovi sistemi cerada su s obzirom na različite dimenzije i veličine sanduka specifičnih izvedbi a najčešće naliježu na stranice sanduka a sistem je bočno namatanje na jednu stranu pomoću alu letve ili cijevi. Učvršćenje se vrši pomoću natezača, gurtni i expander guma. Mogućnost izrade od PVC platna 680 g/m2 ili 900 g/m2

Galerija slika

TAUTLINER CERADE XL CODE

Naša tvrtka posjeduje certifikat za izradu XL code cerada prema normi DIN EN 12641-2, izdanu od strane DEKRA Automobil CmbH, D-01998 Klehnitz. Ugradnja ovih vrsta cerada je samo za vozila koja imaju nadogradnju izrađenu po tom certifikatu. XL Code cerade se izrađuju s certificiranim kotačima i natezačima po posebnom postupku koji uključuje poštivanje strogih propisa. Izrada je iz standardnih boja s certifikatom dvoslojno lakirane s visokim sjajem.

Galerija slika

TAUTLINER CERADE

Side curtain sistemi su najčešći modeli cerada na kamionima jer omogućavaju brzo otvaranje-zatvaranje a odlikuje ih velika čvrstoća i dugotrajnost. Cerada se sastoji od stranica koje su klizne, krovni dio je zaseban, pomični,  a učvršćen je bočno zakovicama/vijcima, a poprečno remenčićima. Bočne strane imaju uvarene gurtne velike čvrstoće (F=1300 kg) po visini i dužini. U gornjem dijelu su kotačići s lagerima a u donjem natezači (direkt ili sa gurtama). Izrađene su iz PVC platna 900 g/m2 s certifikatom dvoslojno lakirane s visokim sjajem.

Galerija slika

CERADE ZA VILJUŠKARE CERADE ZA PREKRIVANJE OSTALO

Za viljuškare ima više tipova izvedbi od fiksnih ploha ili fiksiranja okretnim provodnicima s mogućnošću demontaže ili rolanja strane prema gore. Na stranice i zadnju stranu se uvaruje prozirni crystal s UV stabilizacijskim slojem za dugotrajniju upotrebu. Po potrebi klijenata za brži ulazak i izlazak na bočne strane se ugrađuje cip ili čičak traka. Izrađuje se od PVC platna 680 g/m2 s certifikatom dvoslojno lakirane s visokim sjajem.

Izrađuju se prema zahtjevu klijenata u svim veličinama i raznim mogućnostima za pričvršćivanje na postojeće objekte ili vozila na koja se postavljaju. Mogućnost izrade je u raznim gramaturama i kvalitetama od PVC platna 450-900 g/m2 s certifikatom dvoslojno lakirane s visokim sjajem ili matt varijanti.

Ostali proizvodi iz našeg asortimana su PVC rolo vrata, cerade za prikolice....

Galerija slika

Mapa weba

Kontakt podaci

URED

RAČUNOVODSTVO

Ana Gmaz

-tel/fax.: 049/236 376

-mob.: 099/236 3762

-e-mail.: info@opremaspoljar.hr

Mirjana Špoljar

-tel.: 049/236 376

-mob.: 099/236 3760

-e-mail.: mirjana@opremaspoljar.hr

Copyright © Oprema Špoljar 2015. All Rights Reserved. Web: IDESIGN